اتصال Arduino Uno به ماژول وای فای ESP8266
ماژول وای فای ESP8266 یک ماژول جالب برای اتصال Avr به شبکه wifii (وای فای) می باشد این ماژول برای اولین بار در آگوست 2014 به بازار عرضه شد ، ولتاژ کاری این ماژول 3.3 ولت می باشد و از طریق سریال با دستورات AT Command با میکروکنترلر ارتباط برقرار می کند برای راه اندازی و اتصال ماژول به میکروکنترلر به روش زیر عمل کنید، همچنین ترتیب پایه های این ماژول در تصاویر زیر مشخص شده اند از اینجا می توانید کتابخانه این ماژول را برای Arduino به همراه راهنمای دستورات AT Command و تصاویر دانلود کنید و در آینده یه سورس کد کاملتر براتون می زارم.
تلاش برای راه اندازی ماژول در اوایل تولدش
بالاخره بعد از کلی تو اینترنت گشتن توانستم یه سورس کد خوب برای کنترل ماژول از طریق wifi با گوشی های اندروید پیدا کنم. در این پروژه سورس کد برنامه برای گوشی اندروید که با Eclipse کامپایل شده و تست زدم رو اینجا براتون می ذارم تا دانلود کنید در اینجا ماژول به عنوان اکسس پوینت تنظیم می شود. بعد از نصب برنامه بر روی گوشی وای فای روشن کنید و My_AP_EPS8266 رو پیدا کنید و کلمه عبور رو که 123456789 رو وارد کنید تا به ماژول وصل بشید سپس برنامه رو اجرا کنید و دکمه Send رو بزنید تا چراغ رو برد خاموش و روشن بشه سورس کدها رو می تونید از اینجا دانلود کنید.
از شروع تا تکامل این ماژول و توسعه ی بی وقفه ی آن (بروز رسانی 07-04-1399)
تا الان که تقریبا 6 سال از تولد این ماژول می گذرد و من از همان بدو تولدش حس خوبی به این ماژول شگفت انگیز داشتم و می دونستم که می تونه تمام رویاهای منو به واقعیت تبدیل کنه ، که واقعا همان شد حتی خیلی ها نسبت به این ماژول بی تفاوت بودن و صحبت های زیادی در موردش میشد و میبینیم که هر روز داره بهتر و بهتر میشه و از آن جایی که از هر لحاظ تستش کردم واقعا تونسته انتظارات منو بر آورده کنه. دقیقا تا الان فقط 1 عدد از این ماژول خراب شده و اونم اولین ماژولی بود که 6 سال پیش خریدم و دیگه تا الان اصلا مشکلی نداشته البته اینو بگم مصرف من زیاده در سال ، برای کنترل هر وسیله ایی از این ماژول استفاده می کنم.
موارد استفاده از این ماژول تا حالا و قابلیت های آن
اولین استفاده من از این ماژول به عنوان محصول تجاری که خیلی ها هنوز نمی دونستند چه کاربردهایی داره یا اصلا میشه اعتماد کرد یا نه ، در سرویس ddns برای انتقال تصاویر دوربین مداربسته بود که به نام IP SENDER می فروختم و هر وقت هم مشکلی پیش می اومد 100 درصد مطمئن بودم که ایراد از کاره خودم هست و واقعا هم همین بود الان وقتی بهش فکر می کنم متوجه می شم. الان که بجای ترموستات یخچال یا در کنترل نورپردازی RGB ، روشنایی ، تایمر ، سیستم آبیاری ، ریموت کنترل همه کاره ، گیت وی RF ، ارسال اطاعات هر سنسوری ، کلید تاچ ، سیستم صوتی و…. دارم استفاده می کنم.
سلام میشه هر چه زودتر کدش. بذارید
من مشکل دارم
ممنون
کجا مشکل دارین می خواین چکار کنین؟
سلام. من مهندس برق هستم و از بخشای شبکه اش سر در نمیارم . هر چی هم که برنامه های آردوینو رو می خونم ، بازم نمیرم تو باغش . می خوام با آردوینو uno کار کنم . میشه راهنمایی کنین برا شروع یه برنامه ساده رو راه بندازم . ؟
توی فایلی که واسه دانلود گذاشتم یه نمونه کد به نام webserver است، اونو باز کن. خط اول: کتابخانه مربوط به ماژول رو وارد می کنه خط دوم: کتابخانه ایی برای استفاده از دیگر پین ها به عنوان پورت سریال رو وارد می کنه خط سوم و چهارم و پنجم: سه تا ثابت تعریف می کنه و به اونا مقدار میده خط هفتم: SSID رو تعریف می کنه در واقع این اسمه وای فای (اکسس پوینت) شماست خط هشتم:پسورد وای فای رو تعریف می کنه خط نهم اگه دو تا بک اسلش رو برداری می تونی IP ثابت برای ماژول… بیشتر بخوانید »
برا من همش این error رو میده
http://uupload.ir/files/2z1l_capture.png
مجموعه دستوراتی که استفاده کردید رو از کجا می تونم بخونم که هر کدوم چی کار میکنه ؟
این دو تا رو تغییر می دین؟
بله
خ ممنون از پاسخ سریع
من همین الان کد رو چک کردم هیچ موردی نداشت.
فقط این دو خط پایین رو تغییر دادم.
اگه می خواین تا فیلم بگیرم واستون بذارم.
ممنون میشم
راستی نگفتید از کجا میتونم کار هر یک از دستورهارو بخونم
در واقع این درستورات شخص خاصی با استاندارد خاصی اون رو نمی نویسه. و نمیشه بهشون دستور گفت ، در واقع اینا کتابخانه ایی از مجموع دستورات هستند و شما هر اسمی روش می تونی بذاری.
بهترین راه برای فهمیدن عمکرد دستورات عمل مانیتورینگ است یعنی هرجای که می خوای بفهمی چه کاری انجام می ده با دستور serial.println اونو به پورت سریال ارسال کنی
سلام.خسته نباشید سروران.یه سوال داشتم از اهل فن:آیا میشه از طریق گوشی متصل به ماژول از طریق wifi به ماژول دیتا فرستاد و سپس تو پایه های rx/tx ماژول همون دیتا رو دریافت کرد.(هدف کنترول میکرو متصل به ماژول از طریق گوشی هست)
ماژول wifi و آردوینو به عنوان سرور طراحی و کد نویسی می شوند و در سمت دیگر گوشی شما به عنوان کلاینت دستورات رو ارسال می کنه. حالا میکرو چه خروجی به شما بده بستگی به کد نویسی و اطلاعات شما داره.
توی مثال هایی که اینجا زده شده از طریق وای فای و وب سرور LED روی برد روشن و خاموش می شه.
در کل کار نشد نداره
حالا میشه به جای اردینو از میکرو استفاده کرد؟ نمونه کار و مثال برای آردینو تو نت بسیار زیاده اما برای میکرو اصلا وجود نداره!!این قضیه سوال برانگیز نیست؟
اولا آردوینو اسمه میکروکنترلر نیست بلکه اسمه یه کامپایلر به زبان C است و در آردوینو از میکرو منترلر های avr استفاده می شه. فقط یه بوت لودر مخصوص خودش رو داره.
من خودم قبلا با بسکام کار کردم ولی چون بسکام کتابخانه هاش ضعیف بود اومدم رو اردوینو.
منم مثل شما هر وقت یه چیزی رو سرچ می کردم با آردوینو روبرو می شدم و واقعا هم از تمام کامپایلر ها قوی تره.
حالا اگه شما بخوای می تونی مثلا atmega328 بخری بعد بوت لودر رو روش بریزی تو هم سایت اموزش گذاشتم و برد خودتو طراحی کنی
خدا خیرت بده.شما دقیقا میدونید که میشه دیتا رو با گوشی( از طریق اپلیکیشن نصبی) به ماژول فرستاد و همون دیتا رو تو پایه های rx/txماژول دریافت کرد؟در حقیقت ساخت یه کنترول از راه دور با ماژول و گوشی. بدون اینکه ماژول به نت متصل بشه یعنی نمیخوام این ارسال دیتا از طریق نت صورت گیرد.
دقیقا
فقط برای شروع می تونید یه وب سرور راه بندازید که نیاز به نوشتن برنامه برای گوشی نباشه تا با سیستم آشنا بشید
با سلام دوباره.استاد اگر براتون مقدوره لطف کرده یکم در مورد امکان و روشهای کنترول ورودی و خروجیهای ماژول(rx/tx/GIPOx) توسط گوشی بدون وب سرور یا اتصال به نت توضیحاتی را ارائه بدین ازتون سپاسگزارم.بنده تلاشم کردم اما زیاد نتیجه بخش نبود شاید با راهنمایی جنابعالی این مشکل حل شد.
شما با برنامه نویسی اندروید آشنایی دارید؟
چون بدون وب سرور نیاز به نوشتن App برای موبایل می باشد.
واسه ی این کار یه کم زمان می خوام
آقا علی سورس کدها رو دانلود کن و تست بزن